Det er sjovt og sejt at kunne læse en bog helt selv!

 

Lykken er selv at kunne læse!

Giv dit barn lyst til at læse

Hvis du eller dit barn er kommet bagud med at læse- og stavetræne og ønsker at få indhentet det, så er muligheden her NU.

Før I begynder, kommer du og dit barn til en samtale og test, og ud fra den bliver der lavet et individuelt program.

Læse- og skrivevanskeligheder fører ofte til lavt selvværd og ringe selvtillid, hvilket yderligere kan komplicere læseindlæringen.

Det er vigtigt så tidigt som muligt at gøre en alvorlig indsats for at bryde den onde cirkel.

Det er langt nemmere at rette op på manglende kundskaber i 2. klasse end i 8. klasse. Derfor er det vigtigt at tage hånd om det så tidligt som muligt.

Hvis man oplever, at man faktisk er god til noget, så får man mere mod på at blive bedre. Personen får mere selvtillid, og det skaber ro – både indvendigt, i klassen og derhjemme.

Få en meget bedre skoletid med plads til meget mere i rygsækken!

Tag skridtet NU og oplev friheden og glæden ved at kunne læse og stave!

www.studieglad.dk

Om Studieglad®

Hjertelig velkommen til Studieglad® Jeg har 20 års erfaring med at undervise børn, teenagere og voksne i alle aldre i læsning og stavning. Jeg er uddannet som sagsbehandler ved Børne & Ungdomsforvaltningen i Københavns kommune og har mere end 20 års erfaring med børn, unge, voksne og familier. Jeg har studeret dansk på Københavns Universitet. Yderligere er jeg kursusinstruktør, coach, supervisor m.m. - erfaringer som jeg nu bruger i vores undervisning. Derfor kan vi på en målrettet, resultatorienteret og sjov måde hjælpe børn, unge og voksne, uanset etnisk baggrund, med brugbare indlæringsværktøjer således at de opnår forståelse og det fulde udbytte af ethvert emne de studerer. Vores faglige fokus er udelukkende på at udvikle og dygtiggøre vores elever, så de kan blive selvhjulpne og derved få kontrol med deres egen indlæringsproces. Formidlingen vil foregå i et sprog, som alle kan forstå. Den nære relation samt glæden ved at lære er omdrejningspunktet. Den største glæde er at se vores elever opnå et godt resultat.
Billede | Dette indlæg blev udgivet i læseproblemer og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s